Freerunnen

Freerunnen

Freerunning is een sport waarbij je zo creatief en mooi mogelijk op jou eigen manier van plek A naar B gaat. Dit kan doormiddel van salto’s, grote sprongen of andere tricks en bewegingen. Freerunnen is een sport waarbij je een oneindig aantal fysieke en mentale uitdagingen krijgt.

Op 28 & 29 maart staan de teams van Aquila Movement & Kunst en Kracht klaar om jou te laten zien en ervaren wat er allemaal mogelijk met free runnen.

Aquila is een free run team uit Tilburg, een vriendengroep van 5 die elke training hun fysieke en mentale grenzen probeert te verleggen. In 2013 zijn wij gestart met onze eigen trainingen. Na veel zelf geoefend te hebben, hebben wij in 2018 besloten om te starten met onze eigen lessen! Door vele enthousiaste kinderen hebben wij onze lessen flink kunnen uitbreiden. Momenteel verzorgen wij 17 lessen per week aan ruim 200 kinderen in de regio Tilburg!

Kunst & Kracht heeft als missie bewegen voor alle mensen in de stad Tilburg toegankelijk en leuk te maken, met gymnastiek voor jong en oud, turnen, trampolinespringen, dans en freerunnen. Kunst & Kracht heeft met een mooie en veilige trainingslocatie met valkuilen en professionele trainers de perfecte omgeving om deze sport te beoefenen. Kom bij het Urban Playground 013 even langs en je hoort hier alles over.