Halfpipe

Tijdens het Urban Playground 013 festival in Tilburg zijn er verschillende BMX Freestyle & stunt-step demo’s en ook workshops in een speciaal daarvoor gebouwde miniramp!

Naast skateboarden is BMX Freestyle voor het eerst te zien bij de aankomende Olympische Spelen in Tokyo. Zowel stuntsteppen als BMX Freestyle zijn jurysporten waarbij o.a. wordt gelet op tricks, hoogte, creativiteit en stijl. Niet iedereen vindt wedstrijden rijden leuk, uiteindelijk draait het vooral om veel plezier beleven aan het stuntsteppen en BMX-en samen met je vrienden!

Tilburger Daan Melis is Nederlands beste stuntstepper en zal samen met de BMX-ers laten zien hoe je metershoog boven een miniramp moet vliegen met spectaculaire tricks! Wil je zelf ook je eerste rondjes rijden onder begeleiding van o.a. Daan zelf? Kom dan langs na de demo’s en doe mee op je eigen step of BMX. Of leen een BMX fiets van ons.